Nincs engedélyezve a javascript.
Foglaljon
Időpontot
Kérjen időpontot kényelmesen, a pécsi rendelőnkbe!
Tovább

Innováció a fogápolásban

HerbaDental

biológiai fogászat

Mosolytervezés

Egy speciális számítógépes programmal fénykép alapján újratervezzük leendő mosolyát. Értékelheti a készülő fehérítés vagy pótlás színét, a leendő fogak méretét, formáját, az ajakhoz való viszonyát, az ajak teltségét, a természetesség mértékét. Előre láthatja önmagát a kezelés végén!

Fogfehérítés, belső fehérítés

Fehérítés során egy kémiai anyagot viszünk fel a fogakra, mely penetrál a foganyagba, és ott kémiai reakció során fehérebb színt eredményez. Minőségi anyagainkkal akár 6-8 színárnyalatnyi fehéredés érhető el akár már fél óra alatt, amely szín akár évekig is megmaradhat. Lehetőség van nem csak az egész fogsor, hanem akár egyetlen elszíneződött fog külön fehérítésére is. A kezelés fájdalmatlan, nem okoz érzékenységet, és nem károsítja a fogakat sem.

Héjak, koronák készítése és cseréje

Koronák készítésével lehetőségünk van új színt és formát adni a fogaknak, ezzel egészséges, szebb mosolyt varázsolva a romló fogak helyére. Cirkónium-oxidból készülő biokompatibilis koronáinkkal a legmagasabb esztétikai elvárások is könnyedén teljesíthetők.

Ínyplasztika

Fogaink romlásával együtt a fogíny alakja, formája is változhat, a fogíny visszahúzódhat, mely így nem harmonizál egy új, szép pótlással. Ilyenkor egy apró sebészeti beavatkozással a fogíny a megfelelő helyen stabilizáljuk, új alakra formáljuk, mely alkalmas lesz az új mosoly kiemelésére.