Nincs engedélyezve a javascript.

Innováció a fogápolásban

HerbaDental

biológiai fogászat

Tanulmányaim és pályám

Tanulmányaim és pályám


Gyermekkorom óta orvosnak készültem, elsőként a családból. Azóta érett bennem az elhatározás, hogy egyszer másokon segítő ember lehessek, ezért jelentkeztem az orvosi fakultásra, amit 2012-ben végeztem el a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán fogorvosként.

Eközben igen alaposan beletanultam a fitoterápiába is, kezdve a gyógynövények gyűjtésétől a feldolgozáson át, az alkalmazásukig. Régi, főleg latin nyelvű könyveket kutattam fel és fordítottam a témában. Ezért egyetemi tudományos kutatómunkám is a szájüregi betegségekre használható gyógynövények vizsgálata volt, mely eredményeit számos országos és nemzetközi kongresszuson bemutattam, díjakat, elismeréseket nyertem. A sikeres kutatásból termékeket fejlesztettem: ez a HerbaDei termékcsalád, ami a kolostori gyógyászat receptjeit ülteti át modern korunk kutatási színvonalára.

Emellett fogorvosként a szájsebészeti szakirányt választottam, valamint olyan emelt szintű workshopokat és hands-on kurzusokat végeztem, amivel kiterjedt sebészeti beavatkozásokat is el tudok végezni. Sebészeti beavatkozások után különösen jól alkalmazhatók a gyógynövényes készítményeim, melyekkel gyorsabb gyógyulás érhető el.

Biológiai fogászat, mint ötlet

Biológiai fogászat, mint ötlet


Már egyetemi éveim alatt kiterjedt kutatómunkát végeztem gyógynövényekkel, melyek Ph.D. kutatásaimban teljesedtek ki. Ez a sokéves munka nemcsak egy tudományos szemléletet biztosít számomra, hanem megerősítette biológiai szemléletemet is.

Tanulmányaim csak megerősítették elképzelésemet, hogy bár a medicina összes területét lehetetlen elsajátítani, muszáj szakirányt választani. Mindemellett ugyanúgy szükséges meglátni a páciensben és annak betegségében az egész, teljes, harmonikus embert. Nemcsak betegséget, hanem embert és egyént kezelni.

Orvosként hiszem, hogy nem csak fogakat, hanem embereket kezelek, akik fogászati problémák esetén is megőrizhetik, vagy visszanyerhetik egészségüket a természet erejével. Természetes alternatívákat is nyújtok a kezelések során, melyek mind a prevencióra, mind a gyógyulás elősegítésére alkalmasak. Biológiai fogászati praxisomban legelső helyen szerepel a természetesség.

HerbaDental fogászatról

Mitől biológiai

Az egész testet egy biológiai egységnek tekintjük, melyben a teljes testre és lélekre kiterjedő gyógynövényalapú megelőzés ugyanolyan hangsúlyos, mint a gyógyító tevékenység.

Alapanyagok

Kizárólag certifikált, importált anyagokkal dolgozunk, ami a minőségi kezelés és a hosszútávú sikeresség alappillére. A beavatkozásokra minden esetben garanciát vállalunk, melynek feltételeit a kezelés végén részleteit átbeszéljük.

Cégünkről

Immár 6 évenyújtunk emelt színvonalú fogászati ellátást magyar és külföldi vendégek számára egyaránt. Hosszútávú garanciátadunk minden kezelésünkre, ami biztosíték a sikerre.

Saját termékek

Saját márkás gyógynövénytermékeinkkel a prevencióban és gyógyításban egyaránt a természetességre törekszünk. Fogászati használatuk mellett az egész testre gyógyírt jelentenek.